Zoeken op Koopjesblog.nl - U heeft gezocht naar Bestek

Bestek zilverkleurig 18 delig
Bestek zilverkleurig ..

Zilveren plastic bestek, 18 delig. 6 stuks messen, 6 stuks vorken en 6 stuks lepels. Het zilveren bestek is gemaakt van het plastic...

Feest tafelkleed geel 274 x 137 cm
Feest tafelkleed gee ..

Tafelkleed geel 274 x 137 cm. Een vrolijk geel gekleurd tafellaken voor uw feestelijke tafel! Deze gele tafelkleden zijn gemaakt van..

Plastic tafellakens in het rood
Plastic tafellakens ..

Tafelkleed rood 274 x 137 cm. Een vrolijk rood gekleurd tafellaken voor uw feestelijke tafel! Deze rode tafelkleden zijn gemaakt van..

Verjaardag tafellaken goud
Verjaardag tafellake ..

Tafelkleed goud 274 x 137 cm. Een goud gekleurd tafellaken voor uw feestelijke tafel! Deze goud kleurige tafelkleden zijn gemaakt van..

BBQ bestek Roestvrij staal
BBQ bestek Roestvrij ..

16-delige barbecue bestekset van RVS. De bbq-set bevat een spatel, een tang, messen en vorken. De set wordt geleverd in een bijpassende..

Roestvrijstalen speel bestek
Roestvrijstalen spee ..

Speelgoed bestekset 18 delig. Metalen speelgoed bestekset bestaande uit lepels, messen en vorken. Het bestek is 9 cm lang.

Opvouwbaar bestek
Opvouwbaar bestek

Opvouwbaar bestek en kurkentrekker. Metalen bestek in de vorm van een zakmes. Met een nylon opberghoes.

Plastic feest bestek zilver kleurig
Plastic feest bestek ..

Zilveren plastic bestek, 18 delig. 6 stuks messen, 6 stuks vorken en 6 stuks lepels. Het zilveren bestek is gemaakt van het plastic...

bestek/dienbl.uitgifte wagen
bestek/dienbl.uitgif ..

* Verrijdbaar* rvs 18/8* Biedt plaats aan maximaal 4 x 1/3 GN bakken en voorzien van plateau voor bijv. dienbladen* Wordt zonder GN..

Sissy-Boy Postkaart Bestek Zwart/Wit
Sissy-Boy Postkaart ..

Postkaart met een bestek illustratie op de voorkant en een effen binnenkant. De kaart wordt geleverd met envelop en heeft een afmeting..

Set buigbaar bestek, Sure Grip
Set buigbaar bestek, ..

Sure Grip bestek heeft zachte en schokabsorberende handvatten, die ook vochtig hun goede houvast houden. De comfortabele grepen zijn..

Set aangepast bestek, serie Caring.
Set aangepast bestek ..

Caring is een reeks bestekken met anatomische grepen van 127 mm. Het mes is getand. De handgrepen zijn glad en dus zeer gemakkelijk..

Set aangepast bestek, serie Queens
Set aangepast bestek ..

De serie Queens heeft ivoorkleurige handgrepen van 30 mm doorsnede en 98 mm lengte. De effen structuur maakt dat ze gemakkelijk reinigbaar..

Buigbaar bestek, Good Grips
Buigbaar bestek, Goo ..

Buigbaar bestek Good Grips bestek heeft zachte en schokabsorberende handvatten, die ook bij vochtig worden een goede houvast houden...

Lichtgewicht bestek, dunne handgreep
Lichtgewicht bestek, ..

Lichtgewicht bestek met dunne, relatief lange handgrepen. Geschikt voor mensen die bij voorkeur het bestek als een pen in de hand houden...

Lichtgewicht bestek, dikke handgreep
Lichtgewicht bestek, ..

Lichtgewicht bestek met dik handgreep ontziet de gewrichten en verlaagt de druk op de vingers. Gewicht: Vork 27 gram. Lepel 37 gram...